Ny lov om persondata – Gå-hjem-møde

by Christian Kofoed

Ny lov om persondata – Gå-hjem-møde

by Christian Kofoed

by Christian Kofoed

Den 22. februar 2018 afholder DRACHMANN ADVOKATER et gå-hjem-møde i Helsingør om den nye EU GDPR / Persondataforordning. DRACHMANN ADVOKATER vil give et hurtigt indblik de vigtigste elementer i forordningen for mindre og mellemstore virksomheder. Forordningen stiller på nogle områder store krav til mange virksomheder.

Efterfølgende vil Advokat Søren Hansen fra DRACHMANN ADVOKATER sammen med Christian Kofoed fra Compliance Partners gennemgå de ting der skal til for, at den enkelte virksomhed opfylder kravene. Såvel Søren Hansen som Christian Kofoed har taget kurser i den nye persondataforordning og har et Certifikat i Persondataret.

Mere om arrangementet kan findes på:

https://www.drachmann.dk/kurser/ny-lov-om-persondata-ny.html

Top